Két hete bővült G.w.M és Kulcsár Edina családja, most a második képet mutatják a közös babáról, az elsőn az apa félmeztelenül pózolt.

Az egykori szépségkirálynő az Instagram-oldalán mesélt arról, hogy érzi magát a szülés után, korábban pedig pár kérdésre is válaszolt. Akkor azt mondta, erős fájdalmakkal küzd, de nem tud vele foglalkozni, most pedig csupa pozitív élményről írt.

A mindent elsöprő szerelmünk gyümölcse! 16 hónapja alkotunk egy párt G.w.M-mel. Ebből 9 hónapig várandós voltam. 5 hónapja kérte meg a kezem és 3 hónapja, hogy feleségül vett. 1 hónapja van egy csodálatos kutyusunk, 2 hete pedig megszületett a kislányunk, akiért teljesen oda meg vissza vagyunk!

Elég intenzív időszak áll mögöttünk, ami egy kicsit sem volt zökkenőmentes, még kívülről sem, nemhogy nekünk, de minden nehézséget megért. A boldogságot nem mindig adják ezüst tálcán. Bizony, ezért is kőkeményen meg kell küzdeni, ahogy az életben mindenért, ráadásul soha nem lehet hátradőlni. Ha szeretjük mindazt amink van, akkor hálásnak kell lennünk, és tenni is kell azért, hogy a boldogságunk fenntartsuk!" - üzente a baba képe mellett.