Mint arról többször írtunk mostanában, nem csitul a botrány a családban, mióta Opitz Barbi újra összejött a korábbi barátjával, Serleg Alberttel, aki tavaly karácsony előtt állítólag elrabolta és halálosan megfenyegette. Az apa, úgy tűnik, békülne a fiúval, aki egyelőre nem válaszol a meghívására.

 A családi veszekedések a nyilvánosság előtt zajlanak napok óta, de úgy tűnik, az apa most békülni próbálna. "Szia, Albikám! Figyelj, átgondoltam a dolgokat, tényleg át. Látom, a lányom szeret.Én nem akarok rosszban lenni a gyermekemmel, mert szeretem, imádom. Most felajánlom nektek azt, hogy gyertek el ide haza és beszéljük meg! Ha nekem megígéred, hogy Barbit soha többé nem bántod, akkor megbocsátok.Mivel hogy szeretem a kislányomat, jobban, mint gondolnád, sosem terrorizáltam. Gyertek le ide hozzám, kérlek! Mindent megbeszélünk. Ami nekem van, az a tied is. Gyere, nyugodtan jöhetsz!- hangzott el a felvételen, amire nem reagált a fiatal szerelmespár.

Forrás: Serleg Albert/Instagram

 Mivel még nem kapott visszajelzést a meghívottaktól, a TikTok-oldalán ismét üzent az érintetteknek. Láthatóan türelmetlenül várja a nagy találkozást, főként Alberttel, akit korábban életveszélyesen megfenyegetett.

Szia Albikám, ha nem jössz le, akkor tudom, hogy te nem vagy az én fiam...

- írta az édesapa.