Meglepő dolgokat árult el Lékai-Kiss Ramóna Jákob Zoltánról

Lékai-Kiss Ramóna és Jákob Zoltán
Lékai-Kiss Ramóna és Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
Már javában készül a TV2 Nagy Ő című műsora, amiben Jákob Zoltán milliárdos keresi az igazit. Lékai-Kiss Ramóna korábban Árpa Attilának is segített a lányok kiválasztásában, most is azon fog mesterkedni, hogy a lehető legjobban közvetítsen a hölgyek és a Nagy Ő között.
Vágólapra másolva!

Lékai-Kiss Ramóna már másodszor vezeti a TV2 Nagy Ő című műsorát, amit egyszerűen imád. A forgatás helyszínén, a turai kastélyban mesélt Jákob Zoltánról.

Kívül, belül. Most már jó pár napja együtt dolgozunk és volt alkalmam jobban megismerni Jákob Zolit, aki egy végtelenül kedves úriember. Ebben az évadban azt érzem, hogy nem, hogy egy, de több olyan hölgy is akad, akik kívül-belül passzolnak Zolihoz. Úgyhogy itt a kérdés az lesz, hogy Zoli szíve melyikük felé nyílik meg – mondta Lékai-Kiss Ramóna a Borsnak, aki azt is elárulta, átlát a lányokon.

Nyilván én sok időt töltök a csajokkal, amikor Zoli esetleg egy privát randevún van, úgyhogy jól ismerem már őket. Ezeket a kis titkokat meg is osztom Zolival, hogy könnyebb legyen majd számára a döntés meghozása. Átlátok a csajokon... – tette hozzá a műsorvezető.

Lékai-Kiss Ramóna és Jákob Zoltán Forrás: Markovics Gábor