Újabb hírek érkeztek Árpa Attila kórházban lévő édesapjának állapotáról

Árpa Attila, Nagy Ő, Bachelor
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Árpa Attila egy Facebook-bejegyzésben mondott köszönetet az édesapja segítségére siető mentőknek, akiknek köszönhetően még időben kezelést kaphatott az egykori Nagy Ő édesapja, aki épp vidéken tartózkodott egyedül. Árpa Józsefet Mosonmagyaróvárra szállították először, majd onnan átkerült Budapestre, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára. Most kiderült, hogy milyen állapotban van az eset óta.
Vágólapra másolva!

Árpa Attila maga számolt be arról, hogy édesapja egy eldugott tanyán lett rosszul, bár ennek ellenére a mentők tíz perc alatt kiértek a helyszínre és azonnal kórházba szállították. A színész köszönetet mondott apja orvosainak és ápolóinak is a bejegyzésében, de azóta nem beszélt Árpa József állapotáról. Most azonban jó hírekkel jelentkezett a közösségi oldalán, elárulta, hogy a gyors beavatkozásnak köszönhetően apja túl van az életveszélyen, sőt már a kórházat is elhagyhatta.

Külön köszönet a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika dolgozóinak, és László Gellér professzornak" - írta megkönnyebbülten Árpa Attila, aki egy fotót is mutatott édesapjáról, melyen még jól látszik a kórházi kötés helye a karján. Fia rögtön egy közös ebéddel köszöntötte a kórházat elhagyó édesapját, aki egy steakkel ünnepelte, hogy jobban van - idézi a Bors Árpa Attila bejegyzését, amit a linkre kattintva tekinthet meg.

Árpa Attila és édesapja Forrás: Árpa Attila Facebook