Május 11-én született meg Kulcsár Edina és G.w.M kislánya, a volt szépségkirálynő pedig máris újra aktív. Ma Siófokon járt, onnan osztott meg néhány érdekességet az idei Magyarország Szépéről.

Korábban már írtunk róla, 2023. június 11-én újra nagyszabású gálaműsorban választják meg Magyarország Szépét. A show számos újítással tér vissza a Duna képernyőjére, a műsort Somossy Barbara és Csitári Gergely vezetik. A győztes versenyző a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, képviseli az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn.

A zsűriben helyet foglal Kulcsár Edina is, aki ma Siófokon járt és elárult néhány dolgot a szépségversenyről. Itt megnézheti a lányokat.

Hamarosan megválasztjuk az idei Magyarország Szépét, de előtte a lányok még megmérettetik magukat a táborban az alversenyeken. Ezekből ma már 2 verseny le is zajlott, holnap pedig további 2 kerül megrendezésre. Szeretem ezeket a napokat, hiszen nekünk zsűritagoknak, ilyenkor van lehetőségünk, hogy egy kicsit jobban megismerjük a lányokat, ami nagyon fontos, hiszen a mi feladatunk, hogy a döntő napján megfelelő döntést hozzunk" - írta oldalán.