Először beszélt válásáról és az őt ért veszteségekről a népszerű rádiós, Vágó Piros

Vágó Piros
Vágólapra másolva!
A népszerű rádiós műsorvezető, Vágó Piros óvja magánéletét és ritkán beszél róla a nyilvánosság előtt. Most elárulta, hogy az elmúlt években milyen sorscsapások érték őt és családját, melyekből még most kezd kilábalni. 
Vágólapra másolva!

Vágó Piros először beszélt nyíltan válásáról és arról, mi vezetett ahhoz, hogy hosszú házasságából kilépjen. A népszerű rádiós műsorvezetőt az elmúlt pár évben több veszteség is érte, nemcsak válása, hanem szeretett édesanyja elvesztése is nagyon megviselte, a mai napig nem tudta feldoldolgozni a történteket.

Két évig nem fogadtam el anyukám halálát. Egy idő után kikényszeríti az élet, hogy meggyászold valaki elvesztését, ez pedig piszkosul tud fájni" - kezdte Vágó Piros, aki kénytelen volt szembenézni a problémákkal és megoldani azokat.

Vágó Piros élete legnehezebb időszakán van túl Forrás: RTL

"Muszáj szembenézni a saját démonainkkal. Ami a legnehezebb volt ebben, az az ismeretlenbe való ugrás.

Visszanézve a lehető legjobban alakult az életem, nem akartam ismeretlenbe menni, az élet végül belelökött" - magyarázta a műsorvezető, aki igyekezett meglátni a legrosszabb helyzetekben is a pozitívumot azért, hogy valahogy átvészleje ezeket a nehéz időket. Mindeközben be kellett látnia, hogy házassága is menthetetlen, utólag már nem bánja, hogy így alakult az élete.

"Hálás vagyok a férjemnek, mert nem álltunk neki sárt dobálni a válásnál. Úgy nőttem fel, hogy anyu nem állt szóba apuval, így tudtam, hogyan lehet a legrosszabbul reagálni egy szétválásra. Eleinte figyeltünk a szóhasználatra, finoman adagoltuk és azt mondtuk, hogy különköltöztünk. Ahogyan telt az idő, a fiam is belátta, hogy ez neki is jobb. 12 éves volt a történtekkor, most 14. Az adott körülményekhez képest szerintem sikerült megoldani" - mondta Vágó Piros, aki igyekszik jó kapcsolatban maradni volt férjével a közös gyerekük miatt is.

A műsorvezető bevallása szerint ez az időszak számára egy hatalmas önismereti tréning volt, hiszen először magában kellett tisztázni a dolgokat ahhoz, hogy a gyászt és a veszteségeit fel tudja dolgozni.

Anyu halála nem ért váratlanul, de arra rávilágított, hogy gyakorolnom kell az elengedést, mert nem megy. Van az életben olyan helyzet, amikor véget ér valami, és búcsúzni kell. A házasságunk sok éve „vacakolt" már. Nem voltunk veszekedős pár, csak nem működött a dolog.

Van egy kedvesem is. Nem élünk együtt, de része az életemnek, ismeri a fiamat, vannak közös programjaink. Nagyon sokat segít abban, hogy jól legyek a bőrömben" - idézi a Bors Vágó Piros szavait.

Vágó Pirosnak a fia sok erőt adott a nehézségek leküzdésében Forrás: RedLemon