Egy fővárosi bevásárlóközpontban kedden este Opitz Barbi és barátja, VV Greg vált néhány fiatal céltáblájává. Az énekesnőt leköpték, haját megtépték, körme pedig olyannyira felszakadt, hogy orvosi ellátásra szorult. Csak a biztonsági szolgálat kíséretében tudtak kimenekülni.

Egy szemtanú szerint hatfős fiatalokból álló csapat kezdett el kötekedni az énekesnővel és a barátjával. A külsejébe kötöttek bele, azt szajkózták, hogy nem úgy néz ki a videóin, mint az életben. "Elég súlyos kritikával illeték a lányt, aki megpróbálta figyelmen kívül hagyni a helyzetet, mindhiába, mert nem állt le a kis csoport, megpróbálta tovább stuffolni őt. Egy boltba mentek be, de oda is utánuk mentek és trágár szavakkal illeték" - mondta a szemtanú.

Opitz BarbiForrás: Opitz Barbi/Instagram

"Miután Barbi és a barátja nem reagált a beszólásokra, az egyik lány megragadta az énekesnő haját, és a fejét hátra rántotta. Úgy láttam, itt szakadt el a cérna, mert ezt már nem hagyta annyiban, és a táskáját meglendítve próbált kiszabadulni támadója kezei közül. Barbinak elkezdett vérezni a keze, úgy láttam, mintha több körme sérült volna meg.Egyre jobban eldurvult a helyzet, mert a fiatalok elkezdtek fenyegetőzni, hogy nem jutnak ki élve a központból, és elkezdték őket köpködni is. Nagyon félelmetes volt ezt külső szemmel nézni, én még sosem láttam ilyet. Egyre több ember gyűlt körülöttük össze, de senki nem avatkozott a szituációba" – mondta a lapnak.

"Nyomdafestéket nem tűrő szavak hangzottak el. Úgy tűnt, hogy verekedésbe fog torkollni az egész. Az egyik üzlet munkatársa hívta oda a biztonsági szolgálatot, de még az őröknek is megpróbáltak nekimenni a fiatalok. Rengetegen vették őket körbe. Amikor az énekesnő családját szidták, nem tűrt tovább, és az egyik lány felé elindult, ekkor újra megtépték és köpködték. Ekkor sietett a barátja a védelmére. Volt dulakodás, lökdösés, aminek végül az vetett véget, hogy Ken baba kihívta a rendőrséget. Biztonsági szolgálat kísérte ki őket, miután még Barbi sebeit az egészségügyi ügyeletes szolgálat ellátta" – mesélte. Az énekesnő ma elérhetetlen volt, VV Greg azonban megerősítette az esetet.

Opitz Barbi mostanában családi botrányával szerepel sokat a lapokban, erről a cikk alatt olvashat.