Drámai részleteket árult el a lánya Bruce Willis gyógyíthatatlan betegségéről

Comedy Central Roast Of Bruce Willis - Red Carpet GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities
LOS ANGELES, CA - JULY 14: Tallulah Willis (L) and Bruce Willis attend the Comedy Central Roast of Bruce Willis at Hollywood Palladium on July 14, 2018 in Los Angeles, California. Rich Fury/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Bruce Willis lánya szerint az édesapja súlyos betegségének voltak előjelei, de a család nem vett tudomást róluk.
Vágólapra másolva!

Demi Moore és Bruce Willis legfiatalabb lánya, a 29 éves Tallulah Willis a Vogue-nak írt hosszan az apja gyógyíthatatlan betegségéről, illetve az azzal kapcsolatos érzéseiről.

Tallulah Willis és Bruce Willis 2018-ban Forrás: AFP/2018 Getty Images/Rich Fury

Mint ismert, Bruce Willis demenciában szenved, aminek a lánya szerint már jóval a hivatalos diagnózis előtt voltak előjelei. Mint írta, a családban először arra lettek figyelmesek, hogy Willis nem nagyon válaszolt a kérdéseikre, de először azt hitték, hogy a hangos forgatások miatt romlott a hallása – így eleinte csak hangosabban beszéltek hozzá.

Tallulah később személyes sértésnek vette, hogy az apja egyre kevesebbet beszél, miközben már az is a betegség tünete volt. A lány ehelyett azt gondolta, Willis elhidegült tőle – mivel az újabb házasságából, az Emma Heminggel való kapcsolatából két kisebb lánya is született.