Megszólalt titokzatos kapcsolatáról Pásztor Anna

Pásztor Anna
Vágólapra másolva!
Pásztor Anna ritkán beszél magánéletéről, részletekbe nagyon ritkán bocsátkozik. Nehezen szólalt meg két évvel ezelőtt is, amikor gyerekei apjával harminc év együttélés után szakítottak. A miértekről akkor sem beszélt, de hamarosan elárulta, hogy újra foglalt a szíve. Most újra a titokzatos kapcsolatáról beszélt a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Pásztor Anna korábban elárulta, hogy szakítása után újra rátalált a szerelem, de részleteket akkor nem közölt a titokzatos férfiról.

De az a gondolat, hogy meggyűrűznek, a frászt hozza rám. Soha nem voltam házas, annak ellenére sem, hogy megkérték a kezem. Én voltam az a nő, aki örültem neki, mégis azt mondtam, jó, csak ne kelljen esküvőre menni, mert az onnan papírmunka" - mondta korábban, amikor azt is elárulta, hogy gyerekei apja ugyan megkérte a kezét, igent is mondott, de házasodni valójában sosem akart.

Most újabb részleteket árult el sajátos módon az énekesnő, ugyanis saját dalszövegrészletét ragadta ki legújabb bejegyzésében. Pásztor Anna szövegei jellemzően saját tapasztalatokról szólnak, ezért nagyon valószínű, hogy most új barátjának üzent a következő sorokkal és ezek alapján nagy közöttük a szerelem.

- írta a bejegyzésben a legújabb, Hangaszál című dalszövegének részletét, ami valószínűleg új barátjáról szól.