Lesifotós perli Kanye Westet

'I like Hitler': Kanye doubles down in wild Infowars stream Horizontal MUSICIAN
(FILES) In this file photo taken on October 11, 2018, Kanye West meets with US President Donald Trump in the Oval Office of the White House in Washington, DC. - Kanye West declared his "love" of Nazis and admiration for Adolf Hitler on Thursday, sparking outrage as another commercial partner announced it was splitting from the troubled superstar. In an extraordinary hours-long appearance on Infowars, the show fronted by conspiracy theorist Alex Jones, West -- now known as Ye -- wore a black mask completely covering his face, as he ranted about sin, pornography and the devil. (Photo by SAUL LOEB / AFP)
Vágólapra másolva!
Beperelte egy lesifotós Kanye Westet, miután a rapper pár hónapja rátámadt, kikapta a kezéből a telefonját.
Vágólapra másolva!

Egy magyar nő után egy Nichol Lechmanik nevű lesifotós is beperelte Kanye Westet, miután januárban volt egy csúnya vitájuk az utcán. A rapper akkor kérdőre vonta a nőt, hogy miért kamerázza, majd kikapta a kezéből a telefonját, és az út közepére hajította:

A helyi seriffhivatal megvizsgálta az esetet, de végül nem emelt vádat, így Lechmanik most a bírósághoz fordult. A nő úgy érzi, megalázták és megijesztették, és az eset után képtelen volt visszatérni a munkájához – ugyanis hivatásos lesifotós volt, Kanye Westet is a munkája részeként üldözte.

Lechmanik nemcsak kártérítést kér, de bírósági úton el szeretné azt is érni, hogy Kanye West más fotósokhoz se érhessen hozzá – írja a TMZ.