Szociopata drogosnak nevezte a volt barátját, el is adósodott miatta a TV2 sztárja

Szabó Franciska
Vágólapra másolva!
Kitálalt a szakításról Szabó Franciska, aki elmondása szerint 30 ezer dollárt is bukott a volt barátja miatt.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, otthagyta amerikai testépítő barátját az Exatlonból ismert Szabó Franciska, most pedig hosszabban is beszélt a szakításról. Mint kiderült, egy "szociopata drogossal" élt együtt, amit nem vett észre egyből.

Szabó Franciska https://www.instagram.com/_francesca_szabo/

"Igen, otthagytam! Minden azután változott meg, miután összeköltöztünk és otthagytuk Las Vegast. Egymás után derültek ki dolgok róla, azt sem tudom, hol kezdjem! De összefoglalva, az új helyen

Addig szépen eljátszotta a hősszerelmest, de ott már az is kiderült, hogy nekem anyagilag is nagyon sokba kerül ez a kapcsolat... Onnantól már éreztem, hogy arra megy az egész, hogy lehúzzon, az egész költözést, a háromhavi kauciót a házra, mindent egyedül fizettem, jelenleg 30 ezer dollár mínuszban vagyok! Amit a befektetett kőkemény munkával megkerestem, el is ment!" – mondta a Borsnak.

"Úgy volt, hogy összeházasodunk, vett is egy jegygyűrűt, cserébe, hogy én kifizetem a költözést... Persze a gyűrűt végül sosem kaptam meg. Kérdeztem, hogy akkor most mi van, intézzük a papírt, hogy minél gyorsabban meglegyen az állampolgárság? Azt válaszolta, hogy még nem, előbb tegyem rendbe magam lelkileg, mert most kezdenek előjönni a gyermekkori traumáim... Mondom, szociopata, mert olyan ügyesen belém beszélte, hogy

Aztán egymás után derültek ki dolgok róla, például, hogy már korábban is voltak drogproblémái, csak nekem nem mondta. De otthon találtam tudatmódosító szereket, amiket azért használt, hogy feldobódjon... Végül elmenekültem ebből az egészből, otthagytam" – tette hozzá.