Polgár Árpád ijesztő történetet mesélt el legújabb videójában: egyszer gépfegyverrel fenyegették meg, pedig csak egy kocsit akart megvenni.

Polgár Árpád a YouTube-csatornáján mesélt el egy korábbi esetet, amely az Egyesült Államokban történt vele egy autóvásárlásnál.

"Találtunk egy hirdetést, hogy tőlünk nem messze árulnak egy nagyon szép, keveset futott Rolls-Royce-t. Egyik barátommal azonnal átmentünk megnézni. Amikor megérkeztünk, kopogtunk, de nem nyitott ajtót senki. Egyszer csak kinyitja egy idősebb úr, és golyószóróval a kezében kijön az ajtó elé. »Maguk mit akarnak?« – kérdezte. »Szeretnénk megnézni a Royce-ot« – feleltem. »Van rá pénz?« »Persze, komolyan gondoljuk« – nyugtattam meg" – mesélte Polgár Árpád.

Polgár ÁrpádForrás: TV2

"Bevitt minket a garázsba, és lezárta az ajtót, majd a pénzt követelte. Nagyon megijedtem, hiszen azt hittem, hogy ezek az utolsó perceim az életben. Ez most elveszi tőlem a pénzt, és elás bennünket valahova. Kitetettem a pénzt a motorháztetőre, és rögtön engedelmeskedtem. »Na jól van, akkor ki akarják próbálni?« – kérdezte, de legfőképpen menekülni akartam, mert annyira féltem. Az öreg folyamatosan a kezében tartotta a géppuskát, és az ujja a ravaszon volt" – magyarázta a milliárdos.