Schobert Lara a terveiről mesélt, hamarosan edzőként tart majd egyéni órákat.

Schobert Lara vasárnap a Smart Sport Expo és Fitness Fesztiválon az édesanyjával, Rubint Rékával közösen tartott félórás edzést a színpadon, és a jelek szerint szívesen át is venné a stafétabotot – legalábbis ezt mondta, amikor a jövőjéről, a terveiről kérdezték.

Schobert LaraForrás: Schobert Lara

"Most csinálom az edzői képzést, viszont egyelőre gyakorlatként tarthatok órákat. Egyébként pont holnap lesz az első ilyen gyakorlati órám. Tulajdonképpen nincsen koncepcióm, úgy gondoltam, hogy holnap azt fogom megtartani, amit ma anyával hoztunk. Ma van a főpróba, és holnap mehet élesben" – magyarázta a Ripostnak.

Schobert Lara az édesanyjával, Rubint Rékával a TV2-nForrás: TV2

"Anya világéletében szerette volna nekem átadni a stafétabotot. Nagyon büszke rám, hogy tovább viszem ezt a vonalat... Úgy gondolom, nem várják el tőlem ugyanazt, mint anyától, mert ő Rubint Réka, én pedig Lara vagyok. Nem azt mondom, hogy valami teljesen mást szeretnék adni az embereknek, viszont én egy külön személyiség vagyok. Ha valaki szeret, azt boldogan konstatálom, aki pedig nem, az majd másik edzőt választ. Abban biztos vagyok, hogy teljes mértékben ebben látom a jövőmet, mert imádok ilyenformán segíteni az embereknek" – tette hozzá.