Megalázó helyzetbe került Pásztor Anna

Pásztor Anna
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban írtunk, Pásztor Anna őszintén vallott magánéletéről, így elmesélte az őt ért legnagyobb veszteséget is. Az énekesnő már kétgyerekes édesanya, de a mai napig megviseli őt, hogy két alkalommal is elvesztette magzatát, melyet nagyon nehezen tudott feldolgozni. Most egy igazán megdöbbentő és kellemetlen helyzetről is mesélt, az énekesnő azt állítja, hogy megesett vele, hogy hajléktalannak nézték.
Vágólapra másolva!

Pásztor Anna sosem adott túlságosan a külsőségekre, főleg korábban nem, amikor képes volt férfi ruhákban is járni, volt, hogy nagyapja kabátjában ment el otthonról.

"Ancsika, azért annak örülök, hogy nem vagy hiú. Ez azt jelentette, hogy borzasztóan néztem ki" - idézte Pásztor Anna nagynénje szavait, aki nem tudta megállni szó nélkül az énekesnő stílusát.

"Ugyanebben a szettben egyszer lomtalanítás volt, és egy hajléktalan emberke mellett turkáltam a szemétben. Lemezeket választottam, valaki kidobott bakeliteket...

- idézi a Blikk az vissza az énekesnő visszaemlékezését a kínos helyzetről, melyen utólag már jót nevet. Pásztor Anna elismerte, ekkor elgondolkodott rajta, hogy bár sosem volt hiú, de mégiscsak változtatni kellene az öltözködési szokásain.

Pásztor Anna sosem foglalkozott túl sokat a külsőségekkel Forrás: Domokos Norbert