A TV2 stúdiójában alázta meg Curtis Majkát - videó

30 éves Szerencsejáték Zrt., Majka & Curtis
Vágólapra másolva!
A rapperek szétválása óta elég fagyos a viszony közöttük, korábbi jó barátságuk már csak a múlté. Sőt, egyikük sem hagyja ki a lehetőséget, ha egy-egy csípős megjegyzést tehet a másikra a nyilvánosság előtt. Legutóbb Curtis sértegette Majkát az egész ország szeme láttára, ugyanis a TV2 stúdiójában ragadta meg a lehetőséget. A Szerencsekerék műsorvezetője, Kasza Tibi sem tudta megállni szó nélkül a történteket.
Vágólapra másolva!

Továbbra sem csillapodnak a kedélyek Curtis körül, aki folytonos botrányaival hívja fel magára a figyelmet. Legutóbb Dopemant hagyta cserben, akinek egy közös munkát ígért, majd szimplán nem vette fel neki a telefont és nem reagált a megkereséseire. Még el sem ült a téma, máris újabbat szolgáltatott, ugyanis a Szerencsekerék egyik adásában, a nézők szeme láttára alázta meg Majkát.

A rapper egy nagyon nehéz feladatot vállalt el Kasza Tibi kedvéért, melynek az a lényege, hogy egy perc alatt öt szót kell leolvasnia a műsorvezető szájáról, miközben fejhallgatón keresztül zene ordít a fülébe. Miután levette a fejhallgatót, igazán váratlan és gonosz megjegyzést tett egykori zenésztársára.

- panaszolta Curtis Kasza Tibinek, hogy milyen zenéket kellett hallgatnia a játék ideje alatt, majd gyorsan hozzátette:

- probálta elviccelni az epés megjegyzést a rapper, melyre Kasza Tibi is nevetésben tört ki, de azért megyjezete, hogy Curtistől ez nagyon gonosz volt.