Újabb rossz hírek érkeztek Molnár György Elefánttól. Az Omega zenésze mellkasi panaszai miatt nemrég mentőt hívott magához. Bár már számos vizsgálatot végeztek rajta, egyelőre nem derült ki, mi okozza a problémáját.

Néhány hónapja mesélte Molnár György Elefánt, hogy hosszú küzdelmes hónapok után búcsút inthet daganatos betegségének. Az Omega gitárosának utolsó vizsgálatai megnyugtató eredményeket hoztak, nem alakultak ki áttétek a szervezetében. A zenésznél most újabb nyugtalanító panaszok jelentkeztek, de egyelőre még nem derült fény arra, mi lehet a baj.

Molnár György ElefántForrás: BorsOnline

„Pünkösdkor kihívtam magamra a mentőt. Aznap bekerültem a Kútvölgyi Kórházba, épp a kardiológiai osztály volt a sürgősségi ügyeletes, végül egészen késő estig ott voltam. Rengeteg vizsgálatot végeztek rajtam, voltam vérvételen, EKG-n, az eredmények akkor nem mutatták ki, mi lehet a probléma. Viszont az biztos, nem stimmel valami" – mesélte a történteket a Ripostnak a zenész, aki a kicsit hűvösebb időben jobban érzi magát, de időnként így is jelentkezik nála egy enyhe mellkasi nyomó érzés.