Molnár Anikó elárulta, hogy mikor és hogyan vesztette el a szüzességét.

Az OnlyFansből élő Molnár Anikó egy kérdezz-felelek játékban válaszolt a követői kérdéseire, ott derült ki az is, hogy hány évesen vesztette el a szüzességét: "17 évesen, szörnyű volt... Várhattam volna még vele!" – írta.

Molnár AnikóForrás: Molnár Anikó/Instagram

A Ripost azóta rákérdezett, hogy mégis miért volt olyan szörnyű az első alkalom, mire Molnár Anikó nekik is őszintén válaszolt: "Az első együttlétem egy pofon volt az élettől. Utólag belátom, teljesen éretlen voltam még. Hiába voltam cicis és magas lány, sem testileg, sem lelkileg nem álltam rá készen. Egyáltalán nem élveztem, fájdalmas volt. Szerelmes voltam a fiúba, és azért tettem meg, hogy megfeleljek neki. Kár volt" – mondta.

"Az akkori fiúmnak előttem volt egy hosszabb kapcsolata, a lány szakított vele, és velem csak bosszúból jött össze... A fiú számára sikeres volt a kapcsolatunk, hiszen utána újra összejött az előző barátnőjével, szóval elérte a célját. Arra nem gondolt persze, hogy nekem mit okoz ezzel. Akkor jöttem rá, hogy az emberek tudnak szemetek lenni, ha lelki dolgokról van szó" – tette hozzá.