A pár tavaly októberben jelentette be, hogy elválnak. Munkájuk miatt annyira sokáig kellett volna egymás nélkül lenniük, hogy a szakítás mellett döntöttek, hivatalosan azonban ez még nem történt meg. Talán nem véletlen, nem telik el ugyanis úgy nap, hogy a műsorvezető és férje ne beszélnének egymással.

Habár felröppent a hír, hogy Demcsák Zsuzsa újra szerelmes, nemrég a HOT! Magazinnak azt mondta, nem tud nyitni más férfiak felé.

Szerelemmel most nem foglalkozom. Nincs még nyitva a szívem. Krishan emberileg magasra tette a lécet, nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ezt megugraná. Tudom, hogy a továbblépésre kellene gondolni, hiszen senki nem akar egyedül maradni, egyedül megöregedni, de ettől egyelőre nem félek. Lelkileg én még mindig kötve vagyok. Nagyon szeretjük és tiszteljük egymást, szinte mindennap beszélünk. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de most ez a szakmai teremtő fázis van, ez tesz boldoggá" - mondta márciusban Demcsák Zsuzsa, aki ezek szerint lehet, hogy még ki is békülne férjével. Egy, a műsorvezetőhöz közel álló informátor szerint Zsuzsa és Krishan hivatalosan még nem váltak el. 

Forrás: Instagram

Zsuzsa sokat beszél Krishanról és Krishannal. Arról azonban sosem hallottam, hogy bármelyikük is beadta volna a válókeresetet. Ettől még persze megtehették, de valamiért mégis úgy gondolom, hogy hivatalosan ők még házasok. Ha bármelyikük nagyon erőltetné a dolgot, lenne lehetőségük úgy is megszüntetni a házasságukat, hogy Krishan az interneten keresztül bejelentkezik a tárgyalásra, szóval e tekintetben a távolság sem lehet akadály" - mondta a Ripostnak az illető.