A Strike Back egy kémes-terroristás akciósorozat, amely Chris Ryan 2007-es - azonos című - regényén alapul. Több évad fontos jeleneteit, teljes részeit vették fel itthon, így nem csoda, hogy magyarok is feltűntek benne. Többen voltak, akik szexjelenetet is vállaltak a 2010 és 2020 közt készül Válaszcsapásban.

A Válaszcsapás 2010-ben indult, több országban vettek fel jeleneteket hozzá, így dél-afrikai, horvát, thaiföldi és magyarországi helyszíneken forgattak. Az első évad középpontjában egy titkos ügynökség, a Section 20 áll, annak két tagja a főszereplő: egyikük egy volt brit katona, aki terroristaellenes csapásokban jeleskedett korábban, a másik pedig a Delta Force tagjaként keményedett meg, az újabb bevetések előtt pedig Irakban vitézkedett.

Müller Fanny a Válaszcsapásban - Képgalériáért kattintson a fotóra!Sky One

Egy jó akciósorozatba főgonosz is kell, eleinte egy Latif nevű terrorista és szövetségesei ellen küzdöttek a jók. A sorozatban - amely a 24 akciószéria kedvelőire számíthatott - a volt kommandóst Sullivan Stapleton, társát Philip Winchester játszotta.

Magyarországon forgott a Válaszcsapás szinte teljes harmadik évadja. Az HBO jóvoltából a két főszereplővel, a Damien Scottot alakító Sullivan Stapletonnal és a Michael Stonebridge-t játszó Philip Winchesterrel beszélgettünk: Stapleton még egy kutyatámadást is bevállalt a történet kedvéért, és remekül káromkodott magyarul. Winchester pedig örült, hogy nem ő kapja a szexjeleneteket, a Balaton viszont egyszerűen lenyűgözte. A két főszereplővel itt olvasható origós interjú.

Képgalériáért kattintson a fotóra!Sky One

Az Origo is ellátogatott az egyik forgatási napra az akkor még létező Vidámparkba, ahol a két főszereplő is megjelent, Sullivan Stapleton az egyik körhintára is felültette az újságírókat, Philip Winchester pedig a kellékfegyver használatát oktatta nekik. A cikket itt olvashatja.

Képgalériáért kattintson a fotóra!Sky One

De ki van a képeken? Müller Fanny színésznő, akt- és fotómodell: gyerekszínészként kezdte, szinkronmunkái is voltak, színpadon is megmutatta magát sokszor. Sokféle táncot tanult, magyar-filozófia szakon végzett. A Válaszcsapásban nem volt gátlásos, megmutatta magát meztelenül, sőt, szexjelenetet is vállalt. Több fotóért kattintson a képre!

Volt más meztelen magyar nő is a sorozatban, lapozzon!