Nemrég írtunk Rod Stewartról, a 78 éves énekes árulja a Beverly Hills fölött elterülő kastélyát. Most attól hangos a brit sajtó, hogy a férfit letessékelték plymouthi koncertjén a színpadról.

Rod Stewart szombat este Plymouthban lépett fel a Home Park Stadium színpadán. A Bors szúrta ki a Daily Express bejegyzését, amiben az olvasható, a zenészt a polgármester lezavarta a színpadról 22:30-kor a kijárási tilalom miatt. A világsztár így nem tudta eljátszani a „We are sailing" című számát, nagyon mérges lett, szinte elviharzott. Volt olyan rajongó, aki azt mondta, soha többet nem megy koncertre Plymouthban.

Négyen voltunk a Rod Stewart koncerten a Home Parkban. Mesés este volt, de hirtelen lett vége. Egy feketébe öltözött fickó jött a színpadra, és leparancsolta Rodot a kijárási tilalom miatt. Rod természetesen azonnal elment, és a fények felgyulladtak. Se búcsú a rajongóktól, se ráadás. Mindenki megdöbbent a durva és hirtelen befejezésen. Ki volt az a fekete ruhás fickó, aki megkérte Rodot, hogy hagyja el a színpadot? Miért fejezte be Rod a koncertet ilyen hirtelen? Elöl voltunk, és szegény Rod döbbenten nézett ki. Szörnyű, hogy egy művésznek ilyen durván és hirtelen megszakítják az előadását. Úgy jöttünk ki, hogy csodálatos volt, de soha többé nem megyünk el koncertre a hazai parkba, mert az előadókat a kijárási tilalom miatt lerángatják a színpadról – írta a rajongó.

Forrás: MTI/Beliczay László