Paris Hilton, Kim Kardashian és Pamela Anderson sem lenne ennyire ismert világszerte, ha nem "szivárog ki" róluk házi szexvideó. De nemcsak ők voltak, akik karrierjében ez egy igen fontos pillanat volt - más ismert színészek és zenészek nemi élete is megnézhető volt VHS-en, DVD-n, manapság pedig a neten.

Nyilvánosságra került szexvideójáról beszélt nemrég a több tévés valóságshow-ból ismert Kim Kardashian: a felvétel 2002-ben készült, 2007-ben került ki a netre, Ray J-vel látható rajta. A modell elárulta, hogy valószínűleg nem lett volna ennyire ismert, ha nincs nagy botrány a videó miatt. „Én úgy gondolom, hogy minden okkal történik, és én megpróbálok így élni" – magyarázta.

Képgalériáért kattintson a fotóra!Forrás: Kourtney Kardashian Instagram

„Ez olyasvalami, amivel együtt kell élnem életem végéig. Ha csak egy dolog lenne, amit az életemben elkövetett hülyeségek közül törölnék, ez lenne" – elmélkedett, bár nem biztos, hogy lehet hinni neki. Négy gyereke van, egy nap majd szembesülnek azzal, hogyan indult valójában anyjuk karrierje, de Kardashian nem aggódik, szerinte nagyon sok idő eltelt már azóta, és sok pozitív dolog történt velük, ami feledteti a kínos történetet.

A Kim Kardashian, Superstar című szexvideó 2007-ben jelent meg, de a férfi főszereplője, Ray J csak jóval később tálalt ki a Daily Mailnek arról, hogy – az eddig ismert verzióval ellentétben – nem ő szivárogtatta ki a felvételt: Kim Kardashiannel együtt írták alá a megjelenésről szóló szerződést.

Képgalériáért kattintson a fotóra!

A rapper szerint Kardashian anyja, Kris Jenner szervezte meg az egészet, miután a pár azzal viccelődött, hogy Paris Hilton után nekik is kéne készíteniük egy szexvideót. Jenner állítólag ezt kimondottan jó ötletnek tartotta; ő volt az első, aki komolyan vette, és utána bátorította is a lányát.

Ray J arról is beszélt, hogy nem igaz, hogy lenne nála egy másik, eddig még nem publikált felvétel is, Kardashian hiába "retteg" attól, hogy megjelenik egy ilyen. A férfi azt állítja, hogy az eredeti videó sem volt soha nála, Kardashian őrizte az ágya alatt egy cipősdobozban – miközben ő még Kanye Westnek is átadott annak idején egy merevlemezt, amelyen a Kardashiannel közös fotói voltak, holott azokban nem volt semmi kompromittáló.

A cikk izgalmas sztorikkal folytatódik, lapozzon!