Az énekesnőnél az állatok is családtagok, és az nincs másképp azután sem, hogy eltávoznak.

Zalatnay Sarolta életében számtalan kutya és macska játszott már fontos szerepet és most is megosztja otthonát egy vizslával. Az énekesnő nem csak a szeretett kedvenceik emlékét, de a porhüvelyüket is megőrzi és viszi magával akkor is, ha költöik. Három korábbi kutyájának és több macskájának hamvait is ott tartja otthonában.

Forrás: Zalatnay Sarolta/Instagram

Aki úgy szereti az állatokat, ahogy én, annak semmi meglepő, vagy megbotránkoztató nincs abban, hogy a haláluk után is közel tartják magukhoz a maradványaikat.

Marci volt az első vizslám. Miután örökre elaludt, elhamvaszttattam és ahogyan azt kell, eltemettem a kertben. Őt követte Szuszka, aki egy hófehér, öreg szamojéd volt. Őt csak pár napra fogadtam be, de végül nagyon boldog nyugdíjas éveket töltött mellettem és természetesen urnás temetést kapott, csakúgy, mint a három hónapja eltávozott szintén vizsla Sacikám. Őt természetesen már az új otthonom kertjében búcsúztattam el" – mesélte a Borsnak az énekesnő, aki nem hagyta korábbi otthona kertjében Marcit és Szuszkát sem, ahogy a macskák kis urnáit is vitte magával a költözéskor.

Néhány hónapja veszítettem el Sárát, az öreg vizslámat, ő volt a nagybetűs kutya az életemben. Nem is volt kérdés, hogy velem marad, amíg csak élek. Elhamvaszttattam a kis testét, és az urnáját az új ház kertjében temettem el a többiek mellé, hiszen a költözéskor nem hagytam ott őket az új lakónak. Most mindannyian a kertemben pihennek, és ha a jövőben bármikor költöznöm kell, természetesen viszem magammal az urnákat. Egyébként a macskák sem kivételek, hiszen a családunk részei voltak mindannyian. Őket is mind elhamvaszttattam, miután lejárt az idejük. Ők a garázsban, egy szekrényben kaptak helyet" – árulta el Zalatnay Sarolta.