Völgyi Zsuzsi felháborodva írta meg a történteket, amely a napokban történt vele egy strandon: úgy látta, egy pedofil fiatal környékezte meg a hat éves kislányát a vízben - írta a Ripost.

A 17 éves forma fiú azzal ment oda a kislányhoz, hogy megmutatja neki, hogyan kell a matracot használni. Az énekesnő ezt úgy értékelte, hogy a fiú pedofil, ezért elzavarta. 

A történtekről ezt írta: "Ma a strandon ez a gyökér forma kb. 17éves lehetett beoldalazott a 6 éves gyerekem mellé, hogy szívesen megmutatja neki hogy kell a gumimatracot használni... mi van??? Na takarodj anyádba, de gyorsan, te kis csicska, mielőtt a víz alá nyomlak...! Ott ültem közvetlenül a gyerekem mellett ez meg jött.. szemem kiesett a döbbenettől. Engem nem érdekelnek a személyiségi jogok, úgy kirakom a fotóját ide mint a huzat. Mondtam.. nem kell neki mutatni semmit... és még meglepődött hogy én ott vagyok... elsunnyogott! Nagyon vigyázzatok a kicsi gyerekeitekre mindegy fiú vagy lány, mert tele van a világ beteg aberrált emberekkel!"

Az énekesnő lefotózta a fiút, és ki is posztolta az oldalán. 

Részleteket ITT olvashat.