Természetesen nagyon izgult, de túlélte Varga Viktor, a Párharc és a Totem szereplője. 

"Bár mindíg azt mondtam a tévében és az újságonak, hogy nekem már nincsenek félelmeim, mindet leküzdöttem, de ez nem volt teljesen igaz. Egy dolog maradt, amit még nem küzdöttem le. Egy barátom és pilótaoktatóm megkért, hogy szerezzek már valakit a celebvilágból, aki le mer ugrani 600 méter magasból egy helikopterből, ejtőernyő nélkül... Végig telefonáltam rengeteg embert, de senki nem vállalta, s mivel már csak pár nap volt hátra, jóbarátként rámondtam az igent, hogy jól van, megcsinálom" - írta.

Varga Viktor több valóságshow-ban feltűnt márForrás: Instagram/Varga Viktor

"De valami ott motoszkált bennem, ami nyugtalanított. Egy 100 méteres kötéllel kell kiugranom a gépből... Amikor bárzenész voltam, volt egy főnököm, aki pont egy hasonló bungee jumping balesetben bénult le deréktól lefelé. Tökéletes élete és milliárdjai vannak (ha a mai értékrendet kell említenem), szóval mindene megvan, mégis kapott egy ilyen csapást. Ekkor eldöntöttem, hogy bármit megcsinálok az életemben, ami adrenalin fröcsögés, kivéve ezt. Na... hát a sorsomtól nem menekülök" - folytatta.

"Eljött a nagy nap. A nagy ugrás a világ leghosszabb bungee kötelével, ami tuti rátejeredik a nyakamra mint egy köldökzsinór... de ezt a gondolatot is áthidalva már csak egy tökéletes zen állapotba kerültem, összeforrva a mindenséggel. A legszebb nyugalomban. Látva a szépen kerekedő bolygónkat, megmutatkozva porszemségünkkel, csak egy kezet éreztem a vállamon és már ugrottam is a semmibe a föld felé 180 km/h sebességgel. Innen már csak eufória, szabadság és isteni bizalom" - írta oldalán.

A látványos videóért lapozzon!