A nyolcvanas évek kedvelt modellje – akkori szóval manökenje - volt, nem zavarta, ha le kellett dobni a ruhát. Több képért lapozzon!

"Az emberek pénzt adtak érte, kirakták ide vagy oda... én örültem ennek. Engem nem érdekelt, hol nézték... ha esztétikus dolgot gyárt az ember, az a lényeg, hogy megveszik, szeretik, ott van... én pedig igazi vagyok" - mondta Bíró Ica, aki ezúttal Palik Lászlóék internetes műsorának vendége volt.

Bíró Ica (született: Boruzs Ilona) a Luxus Áruház információs pultjánál dolgozott, innen küldték manöken-tanfolyamra. Gyorsan befutott, az 1980-as és 1990-es években ismert fotómodell és manöken volt. Ebben az időben rengeteg fénykép, címlap készült róla. Több mint száz kártyanaptáron látható, rengeteg poszter, címlap készült vele, az Ez a Divat pályázatát, az év Forma 1-es manökenje címet is megnyerte.

Playboy

1995-ben lett a fitneszvilág ismert tagja. 1990-ben a Pokolgép együttessel való közös munka gyümölcseként jelent meg első albuma Metal Lady címmel. Második lemezét az Ossiannal készítette, melynek címe: Azé a nő, aki megműveli. Van róla pár régi, meztelen kép, mutatjuk, lapozzon!