Áprilisban derült ki, Krizsa Tímeának bőrrákja van. Az Exatlon szépsége mindvégig hitt a gyógyulásban és abban is, hogy megtalálja párját.

Krizsa Tímea 2023-as éve talán élete egyik legnehezebb időszaka volt, de a sportolót kemény fából faragták. A TV2 Exatlon című műsorának versenyzője Svájcban dolgozott, áprilisban csak hazalátogatott, amikor egy rutinvizsgálaton kiderült: rosszindulatú bőrrákja van. Több operáció után Tímea így nyilatkozott:

Most úgy nézek ki, mint aki egy cápával harcolt, de ez abszolút nem bánt, sőt büszkén nézek a hegeimre, mert a szövettani eredmény néhány napja megjött, és negatív lett – mondta a Kihívók versenyzője a Ripostnak. "Mivel remek csapat vett körbe, a szoba, ahol voltam, mindig jókedvvel és nevetéssel teli volt, de azért legközelebb már csak kismamaként szeretnék kórházba menni" – ezt már a Borsnak mondta júniusban Timi. Most közösségi oldalán újságolta el, rátalált a szerelem.

Isten mindig meghallgatja az imáinkat. Amikor nehéz időszakon mentem keresztül, a hitem és az imáim segítettek a továbblépésben. Hittem benne, hogy megtalálhatom a szerelmet, és vele mehetek a tengerhez. Köszönöm, Istenem" – írta fotója mellé Instagram oldalán Timi. 

Forrás: https://www.instagram.com/krizsatimi/