Szűcs Judith a hetvenedik születésnapja alkalmából beszélt arról, hogy egyáltalán nem zavarja az életkora, elégedett az életével, azonban van egy dolog, ami titkon hiányzik neki.

Az énekesnő elégedett az életével, nem zavarja az idő múlása, azzal is tisztában van, hogy nagyon szerencsés a genetikája, egyáltalán nem látszik rajta valódi életkora. Ráadásul már tizennégy éve van együtt a tőle nyolc évvel fiatalabb, lett származású párjával, akit azóta sem mutatott meg nyilvánosan.

Szűcs Judith és párja még nem házasodtak össze annak ellenére, hogy tervben van az esküvő, de ez sem jelent számukra gondot, így is nagyon boldogok együtt. Azonban az énekesnő egy dologra nagyon vágyik titkon, amiről most beszélt először nyilvánosan.

Természetesen vágyom arra, hogy legyen unokám, de nem szeretnék semmit ráerőltetni a lányomra, hiszen tisztában vagyok azzal, hogy a mai világban nem könnyű megtalálni a megfelelő partnert.
Magam is elég későn, nagyjából 14 éve ismertem meg azt a férfit, akivel azóta is kiegészítjük egymást" - árulta el az énekesnő, aki nagyon szeretne nagymama lenni, de egyelőre erre nem sok esélyt lát.

Az esküvőről is megszólalt, amit egy ideje már tervezgetnek, mégsem kerítettek rá sort.

Sokszor készültünk már az esküvőnkre, de valami mindig közbejött. Ezért egy idő után elengedtük a tervezgetést, hiszen olyan gyorsan változó világban élünk, hogy nagyon nehéz fél évvel előre kitűzni egy olyan dátumot, ami majd mindenkinek jó lesz. Ettől függetlenül a házasság továbbra is a látóterünkben van, ám sokkal inkább el tudom képzelni azt, hogy teljesen spontán módon kelünk majd egybe" - zárta gondolatait a Blikknek Szűcs Judith.

70 éves lett Szűcs Judith, aki elárulta, hogy nagyon szeretne már nagymama lenniForrás: FEM3