Úgy tűnik, kemény harc folyik a gazdag Zoltán kegyeiért, legalábbis egy titokzatos hölgy részéről, aki feltehetően nem tudott megbékélni a ténnyel, hogy a férfi Berki Mazsival jött össze.

Berki Mazsi már jó ideje egy párt alkot Zoltánnal, akivel olyan komoly a kapcsolatuk, hogy össze is költöztek. Állítólag egy harmadik személy mindent megtesz, hogy belerondítson az idillbe, legalábbis a kommentelők szerint direkt provokálja őket - írja a Bors.

Forrás: Berki Mazsi/Instagram

A nő a közösségi oldalán úgy posztol, mintha Zoltánnal egy párt alkotna. A képeit böngészve ugyanúgy megfordult Zanzibáron a gazdag vállalkozóval, ugyanúgy sokat tartózkodik a lakásában és ugyanolyan jó viszony fűzi a férfi gyerekéhez. A kialakult helyzet valóban furcsa, tekintve, hogy Berki Mazsi semmilyen formában sem reagált még erre. 

Bár egy darabig csend volt a témában, a lap szerint a nő most ugyanolyan képet készített magáról a közösségi oldalára, mint Mazsi. Az egyetlen különbség maximum csak a háttér, ugyanis a két nő ugyanazt a ruhát viseli. A szabása, a mintája és a színe is egy az egyben olyan, mint az özvegy fotóján szereplő darabé.

A téma a Redditen is felmerült, ahol azonnal elkezdődött az oknyomozás. Sokak egyetértenek abban, hogy a nő "majmolja" Mazsit, míg mások szerint csak egy véletlen történt.

Zseni, még egymás ruháit is hordják. Ez aztán a hárem, kérem szépen

– szúrt oda egy kommentelő.