Korábban már beszámoltunk róla, az Exatlonból ismert Kása András lányánál idő előtt beindult a szülés egy családi nyaraláson. Olivér sokáig kórházban volt, ugyanis komplikációk léptek fel nála, egy súlyos agyműtéten is átesett, négy hónap után engedték haza. Tavaly decemberben a kisfiú azonban újból kórházba került.

Olivér végre a szüleivel lehet Ausztriában, Horvátország után ott folytatódott a kezelése. Ezt a TV2 Mokka című műsorában árulta el Kása András.

Nagyon sokat kommunikál, most már próbálja felvenni a többiekkel a kapcsolatot, nagyon jól észre lehet venni, amikor szól valamiért. Van még egy szív- és vesemegfigyelés, ami kontrollal jár, ahová hordani kell most Olivért. Ugye ott csak figyelik a veséjét és a szívét, de hál' Istennek, minden rendben van vele" - mondta az Exatlon Hungary első évadának versenyzője.

Szépen tartja a cumisüveget, nagyon szépen eszik. Egy életvidám kisgyerek lett, akkora harcon ment keresztül, hogy egy csoda" - tette hozzá András, aki arról is beszámolt, Olivérrel gyógytornája járnak.