Természetesen rendőrségi ügy lett belőle.

A Londonban élő Hujber Ferenc feleségének neve Krisztina, de a pornószakmában Lyen Parker néven ismerték hosszú éveken keresztül. Már jó ideje alkot egy párt a színésszel, aki az utóbbi években civil munkákból igyekszik fentartani magát és a családját: Krisztina ugyanis nemrégiben gyermeket szült neki.

Hujber Ferenc jó ideje Angliában élForrás: Youtube

 A Ripost szerint a nő korábban - még pornósként - szentségtörést követtek el: a helyi lakosok úgy kiborultak, hogy még az újságokba is bekerült a kínos eset. 2016-ban jelent meg egy cikk arról, hogy rendőrségi nyomozás indult azért, mert valakik pornófilmet forgattak egy templomkertben. A Porn XN weboldal által rögzített felnőttfilmben egy magyar nő szerepel, akit Lyen Parkerként azonosítottak.

A filmet a Szent Péter és Szent Pál templom területén forgatták, Water Orton szívében. A warwickshire-i rendőrség megerősítette, hogy az ügyben nyomozást indítottak, miután kihallgatták a 137 éves templom tiszteletesét, Paul Tullett atyát. A filmről úgy vélték, hogy 2014 augusztusában készült, de csak 2016-ban nyújtottak be ellene panaszt. Részletek itt.