A topmodellt közel 400 ezren követik az Instagramon: mostanában sokkal szolidabb képek jelennek meg róla, mint egykor. Nem volt ez mindig így, jó pár éve több férfimagazin is fotózta erősen hiányos öltözetben vagy épp teljesen meztelenül.

Dukai Regina négy évig járt zenei iskolába, ahol zongorázni és énekelni tanult, öt évig volt kórustag. Sokáig zenei karrierrel próbálkozott, 1999-ben a TV2-n a Kifutó című műsorban szerepelt, 2004-ben pedig nagylemeze jelent meg. Később még volt filmzenje, duettje, kislemeze is, de modellként sikeresebb lett.

2001 óta ismert modell, 2003-megnyerte a Coca Cola Light Ezüstlány versenyt, 2008 júniusában az FHM "100 bombázó" lista első helyezettjének választották meg, persze a magazin címlapján is szerepelt. Több tévéműsorban megfordult, ilyen volt a Hal a tortán, a Szombat esti láz, 2010-től pedig a Music Chanel műsorvezetőjeként ténykedett. 2022-ben férjhez ment, kisbabát szült.

Képgalériáért kattintson a fotóra!ckm

Az Instagramon közel 400 ezer követője van, általában elegáns ruhákban mutatkozik, sok céget reklámoz - de sok más, magyar női influenszerhez képest ritkán látni őt fehérneműben vagy tangás bikiniben. Az internet viszont nem felejt, sok évvel ezelőtt Dukai Regina levetkőzött több férfimagazinnak is.

A CKM-nek például kifejtette, hogy a határozott férfiakat szereti, akik mellett nőnek érezheti magát. "Tudnia kell vezetni engem, de azért ne mondja meg, mit csináljak. Fontos, hogy fel tudjak nézni rá, beszéljen nyelveket és ne csak egy dologhoz értsen."

Képgalériáért kattintson a fotóra!ckm

A képeket rendben találta: "A CKM-es fotóim pontosan azt tükrözik, amilyen vagyok. Azt látod rajtuk, amit szeretek az ágyban. Egyébként gátlásos vagyok, nem szeretem, ha megnéznek. Más énekelni és más szeretni egy réten vagy egy tóparton... A CKM-es fotózás állt igazán közel hozzám. Ágyban, párnák közt, mindenféle extremitás nélkül. Nekem ez tökéletes. Hiába kérdeznél a legextrémebb élményeimről, nem tudnék mondani egyetlen korbácsolós, láncra verős sztorit sem" - magyarázta. Extrém helyszínt sem tudott vagy nem akart mondani, de jelezte, hogy a lakás sok pontján szeretkezett már, nem csak ágyban, párnák közt.

A cikk folytatódik, a Playboy is levetkőztette, sok képért lapozzon!