Szarvas Andi új párjáról beszélt, aki korábban Molnár Andrea férje volt.

Mint írtuk, Szarvas Andi szépségkirálynő összejött Molnár Andrea korábbi férjével, Zsolttal, amiről most részletesen is mesélt.

Szarvas AndiForrás: Szarvas Andi Instagram

"Épp egy fotózásról indultam haza, amikor Zsolti meglátott az utcán... Felismert, majd később az Instagramon írt rám, ami persze végződhetett volna rosszul is, hiszen nem jellemző, hogy ismeretlenek üzenetére válaszolok, de valamiért akkor mégis másként cselekedtem. Egy jó darabig csak leveleztünk, majd elkezdtünk telefonon is beszélgetni. Tulajdonképpen nem is gondoltam arra, hogy köztünk kialakulhat valami, hiszen úgy voltam vele, a nyarat szeretném egyedül tölteni. Azonban a telefonbeszélgetéseink egyre inkább elmélyültek és egyre hosszabbra nyúltak" – mondta a Blikknek.

"Tulajdonképpen már a telefonálások során kiderült, hogy mennyire illünk egymáshoz, amit a személyes találkozó tovább erősített. Hamar rájöttünk, hogy együtt szeretnénk lenni, ugyanis barátra, lelki társra és szerelemre találtunk egymásban. Azt gondolom, ez tökéletesen leírja, mennyire passzolunk egymáshoz" – tette hozzá.