Mint írtuk, a házi őrizetben lévő, több milliós csalással és sikkasztással vádolt Fekete Dávid Hajdú Péter műsorában, a Frizbiben beszélt évek óta először arról, mi történt a múltjában és hogyan jutott idáig. Most újabb részlet került nyilvánosságra a beszélgetésükről, melyben az énekes arról magyarázkodik, hogy mi történt vele a letartóztatása idején és mit gondol a helyzetéről utólag.

Fekete Dávid tagadja, hogy szándékosan bűnt követett volna el, állításai szerint saját maga is áldozatául esett egy bűnbandának. Az egykori megasztáros elmondta, hogy autók értékesítésével foglalkozott, az ő szemszögéből másképp fest a történet, mint ahogy ez utólag a nyilvánosság elé került.

Közel 2000 autót eladtam, ebből 1985 elégedett ügyfél van és csak 15 elégedetlen. Ha ezt mérlegre rakjuk, akkor azért más a dolog érzete. Az a 322 millió forint amivel vádolnak, soha az életben nem is létezett. Az egy kamu" - magyarázta Hajdú Péter műsorában Fekete Dávid, aki arra a kérdésre is válaszolt, hogy miért nem kérte a hatóságok segítségét, amikor bajba került az uzsorások miatt.

Az uzsorások megmondták a szemembe, hogy vagy kifizetem azt az összeget, amit mondanak, vagy börtönbe fognak juttatni. Volt olyan hónap, amikor csak uzsorában 10 és fél millió forintot fizettem. Azt az elmaradt hasznot követelték rajtam, ami jogi értelemben nem is létezik. Azért nem jelentettem fel őket, mert a családommal, a gyermekeimmel fenyegettek. Nem tudtam, hogy mit csináljak. Csak sodródtam az árral és agyaltam, hogyan lehetne ez a legjobb" - mondta az énekes, aki szerint túl fiatal volt az üzleteléshez, ezért tudott ilyen rossz döntéseket hozni, mert nem volt kellő tapasztalata hozzá.

Igen, hoztam rossz üzleti döntéseket és hibás vagyok, mert túl gyorsan akartam fejlődni. Fiatal voltam az üzlethez, de nem tartom magam sem csalónak, sem bűnözőnek" - hangzott el Fekete Dávidtól, hogy szerinte miért került ilyen helyzetbe.