Siklósi Örsöt szívbemarkoló üzenettel köszöntötte a születésnapján az AWS.

Tegnap ünnepelte volna a 32. születésnapját az AWS frontembere, Siklósi Örs, aki 2021 februárjában halt meg leukémiában. A banda azóta is őrzi az emlékét, emlékkoncertet rendeztek 2021-ben a tiszteletére, melyet most újból közzétettek a születésnapján. Az AWS hivatalos Facebook-oldalán szívszorító sorokat közöltek.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Feltételezhetnénk akár azt is, hogy ennyi idő után könnyebben lehet venni ezt a mai napot. Hogy az idő segít, az élet megy tovább. Ennek ellenére a valóság az, hogy már a levegőben benne volt, hogy valami közeledik, valami jön és egyszer csak megérkezett és óhatatlanul az ember elméjébe fészkelte magát a gondolat, milyen is lehetett volna ez a nap, ha még itt vagy velünk, milyenek is lehettek volna a napjaink veled és nem nélküled- olvasható a bejegyzésben, ami így folytatódik:

Viszont tudjuk, hogy ez a nap nem erről szól igazából, hanem arról, hogy 32 éve, ezen a napon láttad meg a napvilágot és ezen a napon kezdődött el minden. Mit szólnál, ha megnéznénk hogyan ünnepelte több ezer ember Siklósi Örs életét? Boldog születésnapot Örs!" - zárták soraikat.