Hivatalos döntés született Mischinger Péter és Szorcsik Viki ügyében. A sportoló rágalmazási pert indított Szorcsik Viki ellen, miután csúnyán összevesztek a Farm VIP-ben.

Mint ismert, a korábbi exatlonista, Mischinger Péter rágalmazásért, becsületsértésért perelte Szorcsik Vikit, akivel a Farm VIP-ben szerepeltek együtt –a színésznő pedig egy vitájuk után erőszakosnak nevezte a férfit, konkrétan félt, hogy "vasvillát állít a hátába."

Szorcsik Viki és Mischinger Péter a Farm VIP-benForrás: TV2

"Engem olyan szinten megalázott a nőiességemben egy férfi, hogy nekem innentől fogva nincs miről beszélgetni vele.Ezt a hangnemet nem lehet megengedni! Nem lehet az, hogy ilyen burkolt agresszióval csináljuk végig ezt a játékot és féljünk egymástól. Mert én eljutottam oda, hogy félek ettől az embertől! Attól, hogy akár fizikailag is bántalmazna... Nem akarok innen úgy kimenni, hogy egy vasvilla van a hátamban, mert őt éppen rossz pillanatban kapom el" - mondta Szorcsik Viki, miután magára vett egy megjegyzést a játékostársától.

Mischinger Péter később azt akarta, hogy a színésznő kérjen tőle bocsánatot, aztán mivel ez nem történt meg, rágalmazásért valamint becsületsértésért indított pert ellene. Áprilisban azt nyilatkozta, hogy a bíróság törölte a keresetét arra hivatkozva, nem fizette meg a per indításához szükséges 10 ezer forintot, pedig erről ajánlott küldeményben tájékoztatták.

A postától azt a tájékoztatást kaptam, hogy az ajánlott küldeményt a meghatalmazottam, vagyis a kedvesem átvette, de ez nem igaz

- nyilatkozta akkor Péter, aki panaszt tett a postánál és kérte a bíróságot, hogy pótolhassa az elmaradt befizetést.

Mischinger Péter elfogadta a döntéstForrás: TV2

A történetnek hivatalosan is vége

"A bíróság elutasította a kérelmemet arra hivatkozva, hogy a postánál lefolytatott belső vizsgálat arra vezetett, hogy én kézhez vettem a levelet. Pontosabban, hogy a meghatalmazottam átvette. Erről persze semmilyen bizonylaték nem került elő, hiszen a Covid óta nem kell aláírni az ajánlott küldeményeket. A postás csak lehúzza a vonalkódot és ezzel el van intézve a dolog" - mondta Péter, aki tudomásul vette a döntést.

Nem megy tovább az ügyben, úgy fogalmazott, a sors valamiért nem akarja, hogy a művésznő felelősségre legyen vonva, ő pedig nem harcol a sors ellen.