A pletykák szerint külön él, de mégis egy párt alkot Tolvai Reni és Kállay-Saunders András - írta a Ripost.

Tolvai Reni és Kállay-Saunder András hullámvölgyekkel teli párkapcsolata közel 13 évre vezethető vissza kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de tavalyelőtt hivatalosan szakított a pár és külön utakon folytatták az életüket. Amit nem bírtak sokáig, mert idén év elején ismét közel kerültek egymáshoz, ahogy arról a Bors is beszámolt. Ám a nyáron a két híresség egymás nélkül nyaralt, Reni Bulgáriában élvezte a napfürdőzést, míg András Görögországban pihent. Ezek után biztosnak tűnt, hogy ismét kenyértörésre került sor, amit megerősített, amikor az énekesnő Miley Cyrus friss szakítós számára hivatkozott egyik videójában. Most pedig itt az újabb fordulat, ugyanis a legfrissebb pletykák szerint a két előadó újfent egy párt alkot, de külön élnek.

Együtt alszanak, de nem élnek együtt

Reni és Andris titkos szerelmi viszonyát már többször is lebuktatták a barátok a közösségi-médiában, amikor óvatlan videókat vagy fotókat osztottak meg róluk, ahogy együtt vannak bizonyos eseményeken. Most egy neve elhallgatását kérő barát nem posztolt róluk, hanem mesélt a Ripost-nak a párról.

Igen együtt vannak, de nem akarják a kapcsolatukat kitenni a médiának. Úgy tudom, jól megvannak, de nem élnek együtt. Andris cuccai az egykori közös lakásukban vannak, míg Reni egy teljesen új lakásba rendezkedett be. Szoktak együtt aludni, de közel se mondhatni azt, hogy együtt élnek" – mesélte a közeli barát, aki szerint a pár tudatosan nem közöl semmit a kapcsolatukról a médiában.