Korábban már beszámoltunk róla, tavaly év elején kérte meg Hajmásy Péter Nádai Anikó kezét, de az esküvőre még nem került sor. Időközben ugyanis megszületett a pár első közös gyereke, és építkezni is kezdtek. Ami késik, az nem múlik – erről beszélt most a kétgyerekes édesanya.

Jól haladnak a munkálatok a celebpáros telkén, erről Nádai Anikó beszélt legutóbbi interjújában.

"Most úgy látjuk, hogy tavasszal kényelmesen beköltözhetünk; a gyerekek nagyon várják, de persze főleg a nagyobbik fiam, Patrik. Most már egész jól állunk, jelenleg a tetőt fedik. Nagyon élvezzük, hogy Petivel együtt tervezzük és álmodjuk meg belülről az otthonunkat. Jelen pillanatban ez az építkezés a prioritás, minden mással kapcsolatban egyelőre behúzzuk a kéziféket. Persze azt nagyon reméljük, hogy jövőre sikerül összeházasodnunk" – mondta a HOT! Magazinnak a celeb, aki arról is beszélt, hogyan készül a nagy napra.

Forrás: Hajmásy Péter/Instagram

Már nézegettem helyszíneket, és azon is sokat gondolkodtam, hogy milyen legyen a ruhám. Rengeteg tippet és ötletet kaptam a követőimtől mindkét témában, alig győzöm ezeket végignézni! Általában akkor van időm tervezgetni az esküvőt, amikor a gyerekek már alszanak. Jó érzés ezzel foglalkozni és utánanézni annak, hogy milyen lehetőségek vannak most, de még nincs semmi konkrétum a nagy napunkkal kapcsolatban. Csupán annyi, hogy szeretjük egymást, és mindenképpen szeretnénk összeházasodni, de a jóra – mint mindig – várni kell" - tette hozzá.