Rengeteg támadás éri az egykori valóságshow-szereplőt, amióta regisztrált az OnlyFans oldalra. Molnár Anikó nemrég primitíveknek nevezte az őt kritizálókat, úgy fogalmazott, nincs saját életük. A celeb most Polgár Árpád videójával üzent a kritikusainak.

Molnár Anikót elmondása szerint nem érdeklik a rosszindulatú emberek megjegyzései.

"Csak sajnálni tudom őket. A megnyilvánulásaikból az tükröződik, hogy nincs saját életük. Akinek van, az nem foglalkozik mással. Egyrészt nincs ideje, másrészt, ha rendben van magával, fütyül a világra" – mondta nemrég az egykori valóságshow-szereplő, aki primitívnek nevezte a kritikusait.

Forrás: Instagram/Molnár Anikó

Most Polgár Árpád egyik TikTok-videóját osztotta meg Instagram oldalán Molnár Anikó.

Nem mindegy, ki kritizál. Egy milliomos soha nem fog kritizálni téged azért, mert te is belefogsz egy üzletbe azért, hogy a saját lábadra állj" – mondta a felvételen az üzletember. A pornómodell ezzel a kommenttel osztotta meg a videót:

Fotelharcosok, figyelem!

Nem kellett sokat várni a hozzászólásokra, többek között Császár Előd is leírta mit gondol.

"Azért ebben elég sok a zigazság" – írta a zenész. Volt aki ennél sokkal szigorúbb volt: "Te felvállaltad amit csinálsz, azt mondtad, nem érdekel mások véleménye, ezek szerint mégis?!?! Soha nem fogja elfogadni a többség az effajta "kenyérkeresetet". Csukott szemmel kell csinálni és elfogadni a vele járó erős hátrányt."