Árpa Attila az utóbbi időben rengeteg felkérését, munkát vállal, nem sok ideje marad töltődésre, pihenésre, ennek most meg lett az eredménye. Egyik napról a másikra ijesztő tünetei lettek és ágynak esett, nagyon beteg lett és nem tudni, hogy mitől.

Múlt hétvégén lett nagyon rosszul az egykori Nagy Ő, Árpa Attila, aki nagyon megijedt, hiszen elég erős a szervezete, nem jellemző rá, hogy ilyen hirtelen megbetegszik. A színész elmondása szerint délelőtt még semmi baja nem volt azon kívül, hogy ismét meggyűlt a baja a hatóságokkal, ugyanis tilos jelzés ellenére fordult meg az úton motorjával.

Majd este különös tüneteket tapasztalt, váratlanul rosszul lett, belázasodott, és nagyon szédült, köhögött is.

Tegnap este még minden oké, ma reggel láz, köhögés és szédülés. Valami aktuális vírus ez, vagy csak nem kezdtem el időben szedni a perui fekete lenmagkivonatot? Elnézést mindenkitől, akivel a hétvégén lett volna dolgom, előadásom, találkozóm, munkám, de hétfő reggelig sajnos szigorú vírusirtás. Éljen a paracetamol, a Pho és a Peaky Blinders" - szúrta ki a Bors Árpa Attila bejegyzését, akiért sokan aggódnak és kommentben rengeteg jó tanáccsal látták el.

Árpa Attila váratlanul lett rosszulForrás: TV2