Két évvel ezelőtt is sokan gyanakodtak arra, hogy gondok lehetnek a TV2 sztárja és futballista férje kapcsolatában. A legelső, legdurvább pletykák szerint Sydney van den Bosch megcsalta férjét, nem mással, mint a szintén válófélben lévő Kucsera Gáborral. Persze a pletykákat mindig tagadták, hogy bármi lett volna köztük a 2020-as Farm VIP forgatása alatt. Aztán év elején váratlanul Kucsera és Tápai Szabina jelentették be, hogy válnak, nemrég pedig a Szerencselány árulta el, hogy menthetetlen a házasságuk. 

Hét év együttélés után döntött úgy Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás, hogy véget vetnek a házasságuknak. Ahogy a modell fogalmazott, szerinte már menthetetlen volt a kapcsolatuk, de nagyon nehéz volt beismernie a kudarcot és megfogalmaznia azt, hogy mi a következő lépés.

Azt, hogy 'Igen, valóban elválok.' Csak azt éreztem, hogy valami nem jó, és azon járt az eszem, hogyan lehetne megjavítani. De aztán rájöttem, hogy ezen már nem lehet javítani. Minden probléma esetén a megoldáson dolgozom, és ezen hiába dolgoztam" - nyilatkozta válásáról Sydney van den Bosch, aki már régóta távkapcsolatban élt férjével, akit sokszor elszólított otthonról a hivatása.

Hét évig alkotott egy párt Sydney van den Bosch és férje, akivel pár hónappal ezelőtt még a gyereket terveztékForrás: Instagram/vandenboschanita

Bár még nyár elején is téma volt, hogy hét év házasságuk nagy részében külön éltek egymástól, akkor nem árulta el, hogy gondot okozna számukra a távolság, sőt. A TV2 sztárja kifejtette, hogy valószínűleg már készen állnak a családalapításra, miután a pandémiás időszak összehozta őket egy fedél alá. Most úgy tűnik, hogy az együttélés sem működött számukra igazán, de további okokat nem árultak el.

Eleinte nagy volt a szerelem Sydney Van Den Bosch és a focista között, Ezzel a képpel tudatták, hogy jegyben járnakForrás: Instagram/Sydney Van Den Bosch

A házaspár számára válságos év volt a 2020, hiszen akkor kényszerhelyzetben kellett összeköltözniük, valamint többen azt sejtették, hogy Sydney van den Bosch összemelegedett a Farm VIP forgatása alatt Kucsera Gáborral, akinek szintén régóta válságban lehetett a házassága Tápai Szabinával, akik szintén éveken át tagadták a dolgot. Az is egy furcsa egybeesésnek tűnik, hogy mind a ketten még ugyanebben az évben jelentették be mindketten, hogy mégis elválnak házastársaiktól, bár konkrét bizonyíték azóta sincs arra, hogy hazudtak-e és valóban több volt köztük, mint munkakapcsolat.

Sydney van den Bosch a 2020-as Farm VIP-ben kerülhetett közel Kucsera Gáborhoz, legalábbis többen ezt állítottákForrás: TV2

Sydney van den Boscht már évek óta támadták a közösségi médiában a házassága miatt, ugyanis sokaknak feltűnt, hogy folyton férje nélkül utazgat, hol a barátnőivel, hol az édesanyjával. Ezek a kritikák is felerősödtek, amikor Kucsera Gáborral hozták hírbe a modellt, de ő érdemben sosem reagált ezekre a vádakra. Ilyenkor azzal bizonygatta, hogy minden rendben van köztük, hogy egy-egy közös fotót osztott meg róla és ritkán látott férjéről. Viszont ezzel sem sikerült meggyőznie senkit, utólag is sokan azt gondolják, hogy titkolózott és valami rejtegetni valója volt a nyilvánosság előtt.

Tavaly még ezzel a képpel köszöntötték egymást a házassági évfordulójuk alkalmábólForrás: Sydney van den Bosch Instagram

A cikk folytatásáért lapozzon!