Andrei Mangra oszlopos tagja volt a Dancing with the Starsnak a show első évada óta, olyan partnerekkel táncolt, mint Gabriela Spanic, Rubint Réka és Tóth Andi, akivel meg is nyerték a második évadot. Most azonban sokak bánatára nem tér vissza a profi táncos és azt is elárulta, hogy miért döntött így, mire készül jelenleg.

Mint korábban írtuk, már egészen biztos, hogy nem tér vissza a TV2 nagyszabású show-műsorába a sokak által kedvelt Andrei Mangra, aki Tóth Andi oldalán nyerte meg a második évadot. A táncos korábban már elárulta, hogy nagyobb tervei vannak, szeretne még táncosként egyéb sikereket is elérni. Volt egy próbálkozása, ami kudarcba fulladt és nagyon megviselte.

Furcsa az élet. Életemben egyetlen munkámról beszéltem hamarabb mint kellett volna, ez volt a Burn The Floor táncshow, amivel bejártam volna Amerikát és Európát és közben fizetést is kaptam volna érte. Annyira vágytam rá és olyan boldog voltam, amikor aláírtuk a szerződést, hogy eszembe sem jutott nem jön össze, de a papírokkal adódott némi probléma. Nem tagadom, hogy ez miatt volt pár elkeseredett hónapom" - vallotta be Mangra, aki ma már nem kesereg emiatt, úgy gondolja, hogy tanult az esetből.

Kaptam egy nagy koppintást a fejemre, hogy vegyek vissza a tempóból, koncentráljak valami másra és éljek kicsit máshogy mint az elmúlt években.Most megint szárnyalok, régen volt az életem ilyen egyensúlyban. Jelenleg arra koncentrálok, hogy találjak valamit, amiben aktívan tudok még táncolni más profi táncosokkal együtt" - idézi a Blikk Andrei Mangrát, aki jelenleg sem Magyarországon tartózkodik, egyelőre keresi a helyét, megbízásokat teljesít táncosként. 

A TV2 sztárja azt is elárulta, hogy vannak tervei, egy nagy dobásra készül, de az előző leckéből okulva, nem szeretne róla egyelőre beszélni.

Andrei Mangra a tavalyi évadban Rubint Réka partnereként tért vissza a Dancing with the Starsba, most szünetet tart és másra koncentrálFotó: Csudai Sándor - Origo