Valószínűleg a karambolban sérült meg az amerikai valóságshow sztárja, de utána sietve elhagyta a helyszínt és megpróbálta átverni a rendőröket. 

Mint írtuk, Shannon Beadort letartóztatta a kaliforniai rendőrség, nem sokkal azután, hogy autójával egy ház oldalának csapódott. Az utcai felvételek szerint Newport Beachen rosszul vett be egy kanyart, nekiment egy épületnek, amit megrongált - csak kicsivel kerülte el a bejárati ajtót, a kár akkor még nagyobb lett volna. Azonban ahelyett, hogy szólt volna a lakóknak és a rendőrségnek, tolatott és elhajtott a kocsival.

https://www.instagram.com/shannonbeador/

A TMZ szerint kicsit odébb leparkolt és úgy tett, mint aki csak a kutyáját sétáltatja. A rendőröket azonban nem tudta átverni, a Newport Beach-i rendőrség képviselője szerint Shannon Beadort letartóztatták és cserbenhagyásért és ittas vezetésért. A Bravo tévécsatorna sorozata jelenleg nem forog, így a letartóztatás előtt a realitysztár nem forgatott. Ügyvédje jelezte, hogy védence minden kárt megtérít.

Megsérült a balesetben

Néhány nappal azután, hogy letartóztatták alkoholos befolyásoltság alatt történő vezetésért, egy zúzódásnak tűnő sérülés látható Shannon Beador arcán. A Real Housewives of Orange County sztárja és volt barátja, John Janssen szerda délután távozott egy lakásból a kaliforniai Newport Beachen, akkor fotózták le.

Beador napszemüveget viselt, lehajtott fejjel ment, hajával takarta az arcát, de a  bal szeme fölött egy sérülés volt látható a felvételeken. Órákkal korábban látták őt és Janssent belépni a házba, akkor a szemtanúk szerint a realitysztár bal karja mintha fel lett volna kötve. A képeket itt nézheti meg.