Kőgazdag fiatalok címmel indult nemrég műsor a TV2-n, amiben tehetős fiatalok engednek bepillantást mindennapjaikba, amik a luxusról és a csillogásról szólnak. Kata, aki maga is ingatlanokkal foglalkozik, Köllő Babett Los Angelesben élő öccsét, Mersét kérte meg, segítsen neki házat találni, de nem is akármilyet...

Takács Kata videón hívta fel Köllő Mersét, aki éppen az irodájában volt.

Los Angelesben keresünk jelenleg a párommal ingatlant, és Babett azt mondta, hogy te vagy a legmegfelelőbb ember számunkra. Mindenképpen házat szeretnénk, nekem ez már nagy álmom régóta, hogy Hollywood Hills, vagy Beverly Hills legyen, nagyjából 500-600 négyzetméter a maximum, amit még karban tudunk tartani. Nagyon fontos még, hogy legyen medence és gyönyörű kilátás" – magyarázta az igényeit az ingatlanos, aki egyébként saját bevallása szerint olyan féltékeny, hogy nem, hogy nem tűri meg a szép szomszédasszonyokat, de jobb, ha inkább nincs is szomszédja. 

Hadd nézzek körül, hogy mi van most a piacon és meglátom, hogy mi az, ami ezeknek a kritériumoknak megfelel és jelentkezem majd nemsokára.

A plasztikákra milliókat költött celeb úgy fogalmazott, Babettnek igaza volt, tényleg Köllő Merse a legjobb.