Izgalmakból nincs hiány a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorában és persze a jelentkezőkből sem, ha PSG Ogliról van szó. A szereplő bemutatta legújabb barátnőjét Tuvic Aleksandrának, és elárulta, a lány egyszer a hajánál fogva ráncigált ki egy másikat egy szórakozóhelyről.

PSG Olivérnek új barátnője van, akit azonnal bemutatott Tuvic Aleksandrának.

Olivérnek általában minden hónapban új barátnője van, akiket mindig bemutat nekem, mert nyilván kell neki a jóváhagyásom, így, hogy a kisöcsém. Eddig még nem nagyon volt rá precedens, hogy valaki megfelelt az én elvárásaimnak is és az övének is, szóval nagyon kíváncsi voltam, ki lehet az új barátnője" – mesélte a Kőgazdag fiatalok legutóbbi epizódjában a lány, aki szerint elég szótlan Viki, de mint mondta, Olivér mellett nem is nagyon lehet szóhoz jutni. PSG Olivér nem rejtette véka alá a választottja előtt, hogy Tuvic Aleksandrával óvatosnak kell lenni. 

Volt egy olyan, hogy az egyik csajomat a hajánál fogva megráncigálta, majd kidobta a szórakozóhelyről. Mintha Szandi biztonsági lett volna... megfogta a haját, megcibálta a csajt, kicsit megvadult. Köszönöm is, alig tudtam lerázni magamról azt a szerencsétlent...

– magyarázta. Szandi nem szégyellte tettét.

„Mondtam, hogy ő nem fog itt minket lecinkelni! Csúnyán viselkedett, ezért álljon meg a menet! Többet nem mert odajönni."