G.w.M két gyermekének édesanyja, Nagy Melanie a jelek szerint túl van a zenésszel való szakításon: egyre gyakrabban tesz közzé olyan fotókat, melyek láttán csak arra lehet következtetni, hogy új kapcsolata van. A legfrissebb posztjában valakitől rózsát kapott - írja a Ripost.

Nagy Melanie-ról és G.w.M-ről 2022. januárjában derült ki, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk. Azelőtt nem sokat lehetett róluk az újságokban olvasni, hiszen a rapper még nem volt olyan ismert, hogy bekerült volna a hazai celebek közé, Melanie pedig visszahúzódó, civil életet élt. A tönkrement kapcsolatuknak is csak azért volt hírértéke, mert sokak döbbenetére G.w.M összejött Kulcsár Edinával, az ország egyik legfelkapottabb influenszerével, egykori szépségkirálynővel. 

Ment az adok-kapok

Az elválás finoman szólva sem sikerült békésre, Melanie és G.w.M a különköltözésük után is hónapokig nyilvánosan üzengettek egymásnak. Sőt, a rapper még az esküvője napján is azzal volt elfoglalva, hogy szitkokat szórjon az exére. A kedélyek lassan nyugodtak le, amire rendkívül nagy szükség volt, hiszen G.w.M kapcsolatából és Kulcsár Edina házasságából is született két gyermek, akiknek mindkét szülőre szükségük volt, és van a mai napig. A felnőttek így végül nagy nehezen lenyugodtak, és mindenki elkezdett a saját életére koncentrálni. Ám amíg G.w.M a szakításuk után szinte azonnal szerelembe esett, Melanie szíve még hosszú hónapokig zárva maradt. Az újjászületésre a jelek szerint egészen mostanáig kellett várni. 

Van esély a boldogságra

Nagy Melanie szerelmi élete rejtély, a fiatal édesanya nem hajlandó arról nyilvánosan beszélni. Annyi bizonyos, hogy nagyon sok udvarlóból választhat magának, ha akar, hiszen pont a válása miatt országosan ismert lett, az Instagramon közel 70 ezer ember követi, és a Facebookon is közel ötezren lesik minden mozdulatát, amit megoszt a nagyvilággal. A jelek szerint úgy tűnik, új kapcsolata van. 

G.w.M exe egyre gyakrabban oszt meg olyan tartalmakat, melyekről könnyű azt feltételezni, hogy egy férfi társaságában érzi jól magát. A legújabb Instagram posztja is erről árulkodik: Melanie egy elegáns étteremben ül, a kezében pedig egy gyönyörű rózsát tart, amit nyilvánvalóan nem a pincértől kapott... Hanem valakitől, akivel éppen vacsorázik. A képhez pedig csak ennyit írt: "Kellemes este."