Bruce Willis lánya, Tallulah Belle Willis nehezen fogadja el az apja állapotát.

Tallulah Willis korábban elárulta, édesapja már a lesújtó diagnózis előtt is többször panaszkodott a betegség tüneteire, de akkor a családtagjai ezt nem vették túl komolyan. Bruce Willis állapota egyre súlyosabb, a hollywoodi pletykák szerint a demenciája már olyan méreteket öltött, hogy saját édesanyját sem ismeri fel. Családja vigyáz rá, ráadásul ex-felesége is sok időt tölt náluk a közös lányaikkal. 

Tallulah Willis és Bruce Willis 2018-banForrás: AFP/2018 Getty Images/Rich Fury

Tallulah Willis most arról beszélt, hogy az apja diagnózisát eleinte egyszerűen képtelen volt felfogni, egészen addig, míg elment az egyik közeli barátjának az esküvőjére, ahol rádöbbent, az ő apja talán soha nem lesz képes teljesen ott lenni az ő esküvőjén.

Emlékszem egy pillanatra, amikor fájdalmasan ért a dolog: egy esküvőn voltam 2021 nyarán, ahol a menyasszony apja megható beszédet mondott. Akkor hirtelen rájöttem, hogy nekem sosem lesz meg ez a pillanat, hogy az apám beszédet mondjon rólam az esküvőmön
- árulta el a lesújtó felismerést.

Otthagytam a vacsoraasztalt, kimentem a szabadba és a bokrok között sírtam

- magyarázta.

A gyógyíthatatlan betegséggel küzdő Bruce Willist a napokban Los Angelesben fotózták le azután, hogy a felesége, Emma Heming megindító beszédet tartott a frontotemporális demencia (FTD) tudatossági világhetének keretében. Az egyre rosszabb állapotban lévő színészt egy barátja furikázta a városban, nézze meg az erről készült képeket itt.