Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, illegális, életveszélyes szerekkel próbáltak lefogyni magyar sztárok. Egy modell hatalmas botrányba keveredett, ugyanis kiderült, hogy szexet ajánlott fel egy nyíregyházi orvosnak, ha az vényköteles, cukorbetegeknek szánt injekciót ír fel neki. Követők ennek a bizonyos szernek a szedésével vádolták meg Demcsák Zsuzsát, a műsorvezetőt felbosszantotta a feltételezés. 

Demcsák Zsuzsa legutóbbi interjújában úgy fogalmazott, volt férjének, Krizsánnak köszönheti, hogy ilyen jól van. 

Az én csodálatos volt férjem hatása ebben vitathatatlan. Nagyrészt Krishannak köszönhetem, hogy ma ilyen jól vagyok, ő az, aki gyökeres hatással volt az életemre"

– mondta a BEST Magazinnak a televíziós. Elárulta, rengeteg dolgot tanított meg neki a volt párja az étkezéssel kapcsolatban. Például azt, hogy az egyes fűszerek milyen szerepet játszanak az élettani folyamatokban, és hogy a reggeli első pohár vizet kortyokban kell meginni. Emellett nem fogyaszt import zöldségeket, és elhagyta a húst, a szénhidrátot és a cukrot is.

"Egyedül a gyerekeim miatt főzök kétfélét, nekik ugyanis az én étrendemet nem kell követniük. Ugyanakkor az életmódváltással és a rendszeres sporttal jó példával járok előttük is"

– fogalmazott Demcsák Zsuzsa, akinek megszűntek a poszt-COVID tünetei, mióta áttért a húsmentes étkezésre és a pajzsmirigy problémája is a múlté. 

Eddig is vékony alkat voltam, leginkább így azoknak tűnik fel, hogy átalakultam, akik nagyon régen láttak személyesen. Szörnyű, hogy sokakban felmerül, hogy akár én is az olyan sokak által alkalmazott inzulinmódszert követem, de ez nyilván nem igaz. Mélységesen ellene vagyok, hogy valaki a cukorbetegeknek szánt gyógyszerrel akar fogyni" – magyarázta a műsorvezető, aki nem hisz a túlzásokban, ami jól esik neki, azt megengedi magának. 

"Ajánlanám mindenkinek a 80%-os módszert. Ez csak annyit jelent, hogy nem kell magunkat degeszre enni, elég csak a 80%-ot, és akkor nem terheljük túl az emésztőrendszerünket. A személyre szabottság és a holisztikus szemlélet nagyon fontos, és persze a rendszeres orvosi ellenőrzés is."

Forrás: Demcsák Zsuzsa/Instagram