A 61 éves Tracie Samara megmutatta egy korábbi elrontott plasztikai beavatkozás borzalmas eredményét. A szörnyű képekért lapozzon!

Egy korábbi sikeres modell majdnem megvakult, miután beleegyezett egy ingyenes plasztikai beavatkozásba, hogy fiatalabbnak tűnjön. A Miamiban élő modell a negyvenes évei közepén végeztette el az arcplasztikai műtétet, és azóta minden nap megbánja, mivel az arcán maradandó hegek és zúzódások keletkeztek, ami örökre megváltoztatta az életét - írta a Daily Mail.

Soha ne menjünk ingyenes kezelésre - javasolja a volt modell

Korábban sikeres modellként dolgozott, később azonban családot alapított, így búcsút intett az iparágnak. Később úgy döntött, visszatér modellként - és pont ekkor talált egy hirdetést egy újságban, amelyben egy ingyenes arcfiatalító műtétet lehetett nyerni. "Megragadtam a lehetőséget, jelentkeztem. Meglepetésemre nyertem" - emlékezett.

Korábban - állítása szerint - soha nem volt semmilyen plasztikai beavatkozása, és nem tudta, mire számítson. Elment a klinikára, ott úgy tűnt neki, hogy minden rendben lesz. "Ez egy rendes orvosi klinika volt, nem valami hátsó udvari sufni" - mondta. Az eljárás megkezdése előtt megpróbált kérdéseket feltenni, az orvosok azonban siettették, nem kapott kellő felvilágosítást.

Eztán rengeteg töltőanyagot kapott az arcába, az ajkába és a szeme alá, a beavatkozás után pedig az arca feldagadt és sokáig zúzódások borították. Az egykori modell abban reménykedett, hogy ez csak a gyógyulási folyamat kezdeti része, de pár hét múlva világosan kiderült, hogy baj van. A szemei begyulladtak, csomókat érzett az arcában, a duzzanat is egyre nagyobb lett.

A szörnyű képekért lapozzon!