Szabó Franciska a TV2-n lett ismert, az Exatlon egyik igencsak népszerű szereplője volt. A szexi sportoló egy ideje az Egyesült Államokban él, a ringben pankrátorként, az OnlyFans-en pedig pornómodellként keresi a kenyerét. Volt egy párkapcsolata, amiből sürgősen ki kellett lépnie, a férfi állítása szerint kihasználta és lelkileg terrorizálta. Szabó Franciska most arról beszélt őszintén, kétszer is érezte úgy az életében, hogy meg akar halni. 

Az Exatlon sztárja a napokban Instagram követői kérdésére válaszolt, amit a Ripost szúrt ki. Elárulta, meglehetősen furcsa férfiak találják meg az OnlyFans-en. Volt, aki arra kérte, verje meg... Beszélgetni is szoktak vele, egy illető például arra volt kíváncsi, megtapasztalta-e valaha a teljes reményvesztettség és kilátástalanság megsemmisítő érzését.

Igen, volt két pont az életemben, amikor azt hittem, itt a vég. Kimerült a testem, a lelkem, mindenem. Nem adtam fel, de úgy éreztem, a lelkem haldoklik. Nagyon ijesztő volt. Nem maradt más hátra, mint hagyni, hogy meghaljak és elengedjem mindazt, amiért oly keményen küzdöttem és átadjam magam a Jóistennek. Ekkor kezdett újra égni bennem a tűz"

– árulta el Szabó Franciska, aki arról nem beszélt, hogy ezt a bizonyos szakítása után érezte-e. Egy biztos, szerencsére talpra állt. 

https://www.instagram.com/_francesca_szabo/