Dulin Metta, a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorának szereplője továbbra is keresi élete szerelmét. A műsor keddi adásában Schmuck Andorral megy vacsorázni a szőke szépség. 

Dulin Metta randevúzni volt Schmuck Andor politikussal, ezt kedden este láthatják a nézők a TV2-n. A Nagy Ő-ben Árpa Attila szerelméért küzdő fiatal nő elégedett volt az első közös estéjükkel. 

Rögtön nagy volt köztünk az egyetértés, mindketten úgy gondoltuk ugyanis, hogy egy komolyabb vacsora elfogyasztása akár kellemetlen pillanatokat is eredményezhet. Mi van például, ha véletlenül leesszük magunkat vagy a fogunk közé szorul egy darab hús? Valljuk be, ez nem túl vonzó. Ezért csak gyümölcssalátát ettünk, ami mellé én elkortyoltam egy pohár uborkás limonádét. Nagyon tetszett, hogy Andor annyira nyitott, semmilyen elvárása vagy prekoncepciója nem volt velem kapcsolatban. Azt egyelőre nem árulhatom el, hogy pontosan hogy váltunk el, de az biztos, hogy egy nagyon tartalmas estét töltöttünk együtt"

– mondta a Borsnak Dulin Metta. Schmuck Andor is megszólalt a témában, úgy fogalmazott, nem mondhatott nemet a lehetőségre, hiszen nagyon szép nőnek tartja a Kőgazdag fiatalok sztárját. 

Megmondom őszintén, erre nem számítottam, de kár tagadni: Metta egy igen szemrevaló teremtés, nekem pedig nincs semmi vesztenivalóm. A randipartnerem nagyon csinos volt, minden ment, mint a karikacsapás"

– mesélte nevetne a közszereplő, aki egyébként könyvet ír az igencsak érdekes Tinder-randijairól.

Forrás: TV2